script src="https://cdn.globalso.com/lite-yt-embed.js">

Tentang Kami

ngeunaan-kénca
prosés (4)
prosés (9)
prosés (5)

Profil Perusahaan

Yantai Sailing Imp & Exp Co., Ltd. ayana di Kota Yantai, propinsi Shandong, caket palabuhan Qingdao.Kami gaduh langkung ti 15 taun pangalaman dina nyayogikeun rupa-rupa topi aluminium, topi plastik, topi plastik aluminium, kapsul PVC, botol kaca sareng produk pakét anu sanés.Produk kami diékspor ka langkung ti 20 nagara di sakumna dunya, sapertos Amérika Serikat, Eropa, Afrika Kidul, sareng Asia Tenggara sareng saterasna.Urang boga pabrik profésional urang sorangan pikeun ngahasilkeun, boga garis produksi profésional modern pikeun sagala jinis produk, Urang ogé boga tim teknis urang sorangan jeung pagawe ngalaman, everybody difokuskeun gawé tim ti widang béda nyadiakeun produk profésional sarta jasa.Desain ngaropéa, pesenan OEM sareng ODM disambut, sareng kuantitas pesenan minimum anu rendah ngajantenkeun urang langkung fleksibel dina nyumponan langkung seueur syarat.Garis produksi punjul kami ngajamin kualitas sareng waktos pangiriman.Urang bakal coba pangalusna kami nyadiakeun kualitas pangalusna, jasa jeung harga, ngamekarkeun jeung konsumén urang babarengan pikeun mangsa nu bakal datang.

+

Langkung ti 15 taun pangalaman profésional

+

Diékspor ka langkung ti 20 nagara di sakumna dunya

Garis produksi profésional modern pikeun sagala jinis produk

Keunggulan Kami

OEM / ODM

Nampa OEM / ODM

Hiji-eureun Services

jasa hiji-eureun, bisa nyadiakeun produk pakét séjén babarengan.

Pangalaman profésional

Langkung ti 20 taun pangalaman profésional.Boga pabrik urang sorangan.

Filsafat urang

Kualitas anu paling penting.Tetep kerjasama jangka panjang, ngamekarkeun jeung konsumén babarengan.

Palayanan saatos penjualan

Urang bakal terus ningkatkeun kualitas produk urang.Ogé bakal jawab produk urang, nalika konsumén peryogi, urang bakal masihan bongbolongan profésional urang henteu ngan pikeun produk urang, tapi ogé pikeun produk patali.

Pananyaan

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)