script src="https://cdn.globalso.com/lite-yt-embed.js">

Taros Kami

Yantai Sailing Impor & Ékspor Co., Ltd.

Alamat

NO.13 Xili Industrial Park, Kacamatan Zhifu, Kota Yantai, Propinsi Shandong, Cina.

Telepon / whatsapp

+86-15698183818

HAYANG KONW LEUWIH ABOYUT KAMI?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Pananyaan

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)