script src="https://cdn.globalso.com/lite-yt-embed.js">

Labels

  • labél stiker pikeun anggur alkohol wiski alkohol

    labél stiker pikeun anggur alkohol wiski alkohol

    Perusahaan kami tiasa nyayogikeun sagala jinis labél napel diri.labél timer napel, ogé katelah bahan labél timer napel, mangrupakeun bahan komposit jeung kertas, pilem atawa bahan husus salaku fabrics, napel coated dina tonggong jeung silikon kertas pelindung coated on handap.Bahan umum kaasup kertas tambaga, naga transparan, naga pérak belet, kertas sintétik, foil emas, kertas rapuh, kertas kraft, pilem éléktrostatik, emas brushed (perak), kertas luminous, jsb napel ilahar dipaké kaasup napel basis cai, minyak- napel dumasar, panas-ngalembereh napel, jsb Rupa-rupa prosés percetakan bisa dipaké, kayaning percetakan offset, embossing, percetakan gravure, stamping panas, jsb Urang ngahasilkeun labél dina rupa-rupa cara, monochrome atawa multicolor.Urang make bahan béda nurutkeun sarat konsumén ', kayaning bahan poliéster tinggi, ku kituna warna produk bisa ditampilkeun ngaliwatan warna tukang.Kusabab seueur paménta pasar ayeuna, urang tiasa ngahasilkeun sajumlah ageung pesenan dina waktos anu singget, sareng nganggo téknologi luhur pikeun nyayogikeun palanggan kualitas labél kualitas luhur sareng harga.Labél timer napel nyadiakeun percetakan roll, nu bisa nyieun labél cocog pikeun panyiri manual atawa otomatis.Punten tunjukkeun detil syaratna ku mail atanapi whatsapp..

Pananyaan

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)