script src="https://cdn.globalso.com/lite-yt-embed.js">

Cap Plastik

  • TPE sisipan colokan usd pikeun botol kaca jeung botol plastik

    TPE sisipan colokan usd pikeun botol kaca jeung botol plastik

    Sisipan TPE dianggo pikeun botol produk séhat, tiasa dianggo dina botol kaca, ogé tiasa dianggo dina botol plastik.Cai mibanda fungsi sealing alus.Kabéh ngagunakeun 100% bahan anyar.sisipan ieu umumna make TPE salaku bahan baku utama, TPE mangrupakeun bahan elastomer thermoplastic, nu boga ciri kakuatan tinggi, resilience tinggi na suntik molding.Mibanda rupa-rupa aplikasi, panyalindungan lingkungan, non-toksik tur aman, sarta ngabogaan ngawarnaan alus teuing.Éta gaduh touch lemes, résistansi cuaca, résistansi kacapean sareng résistansi suhu.Cai mibanda kinerja processing unggulan tanpa vulkanisasi.Éta tiasa didaur ulang pikeun ngirangan biaya.Éta henteu ngan ukur tiasa dibentuk ku molding suntik sekundér, dilapis sareng kabeungkeut ku PP, pe, PC, PS, ABS sareng bahan matriks sanés, tapi ogé kabentuk nyalira.

  • Disesuaikeun Alkohol Wiski Vodka Plastik Cap pikeun botol kaca

    Disesuaikeun Alkohol Wiski Vodka Plastik Cap pikeun botol kaca

    The caps palastik dipaké pikeun botol anggur, botol arwah, botol inuman jeung produk lianna .They gaduh aplikasi béda jeung bisa nyitak logos béda.Urang tiasa ngarancang éta nurutkeun logo anjeun.Tutup botol plastik ngagaduhan fungsi anti maling.Jero ngagunakeun 100% bahan anyar.Caps palastik umumna ngagunakeun PP PE PS salaku bahan baku utama, PP nyaéta résistansi panas tur euweuh deformasi, kakuatan permukaan luhur, stabilitas kimiawi alus, disadvantage nyaeta kateguhan low, gampang rengat dina kondisi suhu low.PE nyaeta non-toksik, boga kateguhan alus, résistansi suhu luhur sareng rendah, aranjeunna dianggo pikeun bagian-bagian anu béda tina caps.sanggeus suntik molding, percetakan jeung ngolah prosés packing.caps plastik gampang ngagunakeun , tapi ukuran bottleneck perlu 100% cocog jeung ukuran caps botol, disebutkeun meureun aya masalah bocor.

  • Cap plastik ngaropéa pikeun botol kaca

    Cap plastik ngaropéa pikeun botol kaca

    Caps botol plastik loba dipaké.Éta bisa dipaké teu ukur dina botol kaca, tapi ogé dina botol plastik, botol aluminium sarta botol béda lianna .They boga aplikasi béda jeung bisa nyitak logos béda.Tim téknis kami bakal masihan saran ngeunaan desain sareng téknis percetakan.Tutup botol plastik ngagaduhan fungsi anti maling.Caps palastik umumna ngagunakeun PP PE PS salaku bahan baku utama, PP nyaéta résistansi panas tur euweuh deformasi, kakuatan permukaan luhur, stabilitas kimiawi alus, disadvantage nyaeta kateguhan low, gampang rengat dina kondisi suhu low.PE nyaeta non-toksik, boga kateguhan alus, résistansi suhu luhur sareng rendah, aranjeunna dianggo pikeun bagian-bagian anu béda tina caps.sanggeus suntik molding, percetakan jeung ngolah prosés packing.caps palastik gampang ngagunakeun, tapi ukuran caps botol kudu cocog jeung bottleneck size.The cap plastik biasana ngagunakeun ukuran umum, sarta rupa-rupa métode percetakan bisa dipilih dina beungeut cai, kayaning bronzing, percetakan Pad, roller percetakan jeung saterusna. asup.

  • Ngaropéa Alkohol Roh Wiski Vodka Botol Plastik Caps

    Ngaropéa Alkohol Roh Wiski Vodka Botol Plastik Caps

    The caps palastik dipaké pikeun botol anggur, botol arwah jeung produk lianna .They gaduh aplikasi béda jeung bisa nyitak logos béda.Urang tiasa ngarancang éta nurutkeun logo anjeun.Tutup botol plastik ngagaduhan fungsi anti maling.Jero ngagunakeun 100% bahan anyar.Caps palastik umumna ngagunakeun PP PE PS salaku bahan baku utama, PP nyaéta résistansi panas tur euweuh deformasi, kakuatan permukaan luhur, stabilitas kimiawi alus, disadvantage nyaeta kateguhan low, gampang rengat dina kondisi suhu low.PE nyaeta non-toksik, boga kateguhan alus, résistansi suhu luhur sareng rendah, aranjeunna dianggo pikeun bagian-bagian anu béda tina caps.sanggeus suntik molding, percetakan jeung ngolah prosés packing.caps plastik gampang ngagunakeun , tapi ukuran bottleneck perlu 100% cocog jeung ukuran caps botol, disebutkeun meureun aya masalah bocor.

Pananyaan

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)