script src="https://cdn.globalso.com/lite-yt-embed.js">

Warta

  • Ningkatkeun pangalaman sampanye anjeun ku PVC sareng caps foil

    Nalika nutup botol sampanye atanapi anggur berkilauan, tutup luhur maénkeun peran anu penting dina ngajaga kualitas sareng penampilan inuman.PVC sareng tutup foil mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun mastikeun segel anu ketat sareng nambihan kaéndahan kana botol ...
    Maca deui
  • Angkat sampanye anjeun sareng bungkusan anggur hérang kalayan tutup PVC sareng foil khusus

    Lamun datang ka bungkusan Champagne jeung anggur sparkling, perhatian ka detil mangrupakeun konci.Sentuhan ahir pikeun penampilan botol sering mangrupikeun tutup, dimana tutup PVC sareng foil dimaénkeun.Caps ieu henteu ngan ukur nyayogikeun segel anu aman pikeun ...
    Maca deui
  • Keanggunan serbaguna PVC sareng tutup foil pikeun sampanye sareng botol berkilauan

    Tutup botol anu leres penting pisan nalika ngajaga effervescence sareng rasa sampanye sareng inuman anu berkilauan.PVC jeung aluminium foil lids nawarkeun solusi serbaguna tur elegan pikeun sealing sampanye jeung botol sparkling, mastikeun th ...
    Maca deui
  • Seni Cork: Ningkatkeun Pangalaman Anggur

    Cork mangrupikeun sanyawa alami anu gaduh sajarah anu panjang sareng parantos janten bagian integral tina industri anggur salami sababaraha abad.Sipat unikna ngajantenkeun bahan anu sampurna pikeun nutupan botol anggur, ngamungkinkeun anggur dewasa sareng mekarkeun rasa na ...
    Maca deui
  • Pamakéan caps aluminium

    Aluminium nyertakeun anu serbaguna sarta loba dipaké dina sagala rupa industri sarta ngalayanan rupa-rupa kaperluan.Ti bungkusan ka aplikasi industri, tutup aluminium ngagaduhan rupa-rupa kagunaan sareng penting.Hayu urang ngajalajah sababaraha aplikasi konci ...
    Maca deui
  • Ngeunaan caps palastik aluminium

    Caps plastik aluminium mangrupakeun tipe umum tina segel dipaké dina sagala rupa industri kaasup dahareun jeung inuman, farmasi sarta kosmétik.lids ieu dirancang pikeun nyadiakeun segel aman pikeun produk ngandung, mastikeun freshness sarta nyegah ta...
    Maca deui
  • rupa-rupa lambaran aluminium

    Lambaran aluminium anu serbaguna sarta loba dipaké dina sagala rupa industri alatan lightweight maranéhanana, durability, sarta lalawanan korosi.Aya sababaraha jinis lambar aluminium anu sayogi, masing-masing gaduh sipat sareng aplikasi anu unik.Und...
    Maca deui
  • 38mm inuman lids aluminium pikeun botol kaca

    38mm lids aluminium inuman anu populér kiwari, aranjeunna dipaké pikeun botol kaca jelas, diaméter botol kaca biasana 38mm, sarta biasana pikeun 300ml na 1L, bisa minuhan sarat béda, sarta bisa nempatkeun rupa béda tina inuman sarta juice.they a. ..
    Maca deui
  • Rupa-rupa botol kaca di Cina

    Cina dipikanyaho pikeun sajarah anu beunghar sareng budaya anu rupa-rupa, sareng salah sahiji seueur aspék anu ngagambarkeun karagaman ieu nyaéta jinis botol kaca anu diproduksi di nagara éta.Tina tradisional dugi ka modéren, Cina nawiskeun seueur ...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina caps aluminium

    Sababaraha konsumén anu hesitated nu jenis caps botol hadé, milih caps palastik atawa aluminium caps.Comparatively diomongkeun, caps aluminium anu leuwih ongkos-éféktif.Caps aluminium mangrupakeun pilihan populér pikeun sealing botol jeung peti di sagala rupa di ...
    Maca deui
  • Ngartos Beda Antara Aluminium sareng Caps Plastik

    Lamun datang ka bungkusan, pilihan bahan cap muterkeun hiji peran penting dina ngajaga integritas produk jeung fungsionalitas.Tutup aluminium sareng tutup plastik mangrupikeun dua pilihan populér dina industri bungkusan, masing-masing gaduh fitur unik sareng ...
    Maca deui
  • tambahkeun deui mesin dina taun anyar

    Ku nambahkeun sababaraha mesin cap botol anyar, parusahaan urang nyata bisa ningkatkeun kapasitas produksina.Mesin ieu dirancang pikeun nanganan prosés ngabentuk sareng capping anu rumit sareng gancang sareng akurat.Henteu ngan ukur ieu ngirangan résiko defect ...
    Maca deui

Pananyaan

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)