script src="https://cdn.globalso.com/lite-yt-embed.js">

Pvc Jeung Foil Caps

  • sampanye jeung caps sparkling

    sampanye jeung caps sparkling

    The sampanye jeung caps sparkling biasana ngagunakeun ukuran normal, bisa nyitak logos béda, bisa ngagunakeun cara percetakan béda, kayaning percetakan normal, stamping emas, percetakan layar jeung saterusna.Boga cara muka anu béda, gampang dibuka, dina beungeut cai ogé tiasa milih jinis datar sareng jinis urat.Pausahaan urang bisa nyadiakeun produk ngarojong séjén pikeun sampanye jeung anggur sparkling, kayaning corks, labél, jsb Bisa milih warna naon anjeun resep.Urang tiasa nunjukkeun warna anu sami ka anjeun pikeun mastikeun.Kalayan staf anu berpendidikan, inovatif sareng energetik, kami parantos nanggung jawab pikeun sadaya unsur panalungtikan, desain, pabrik, penjualan sareng distribusi.Ku diajar jeung ngamekarkeun téhnik anyar.Urang ngadangukeun attentively kana eupan balik ti konsumén urang jeung mere balesan instan.Anjeun bakal langsung ngarasa layanan profésional sarta attentive kami.Simkuring miharep anjeun bisa ngabejaan urang sarat anjeun.Kami bakal nyayogikeun sababaraha jinis produk sareng jasa profésional dumasar kana kabutuhan anjeun.

  • caps sampanye dipaké pikeun botol kaca

    caps sampanye dipaké pikeun botol kaca

     

    The caps dipaké pikeun sampanye sarta sagala rupa wines sparkling packing dina botol kaca.Biasana dipaké pikeun ukuran cork normal, sabab anggur sparkling ngandung karbon dioksida, tekanan botol na sarua jeung lima nepi ka genep kali tekanan atmosfir, atawa dua nepi ka tilu kali tekanan ban tina ban mobil.Dina raraga nyegah cork ti keur dipecat kawas bullet a, jadi milih jenis ieu caps.Top nyaéta tutup botol logam leutik.Sanajan ukuranana ukur saukuran koin, inci pasagi ieu geus jadi rohangan lega pikeun loba jalma pikeun mintonkeun bakat artistik maranéhanana.Sababaraha desain geulis atanapi commemorative mangrupakeun nilai koleksi hébat, nu ogé geus narik loba pencinta koleksi.


  • Pvc sareng tutup botol foil dianggo pikeun cuka kecap minyak anggur

    Pvc sareng tutup botol foil dianggo pikeun cuka kecap minyak anggur

    tutup botol foil bisa dipaké dina produk béda.Ieu bisa dipaké pikeun anggur beureum, anggur sparkling, anggur asing, jeung produk lianna.Ieu bisa dipaké di luar nyertakeun séjén pikeun ngaronjatkeun fungsi anti maling, boga cara muka béda.Paké bahan foil,.Caps foil tiasa ningkatkeun kelas produk, ngajantenkeun produk langkung elegan.Nangtayungan panutup jero aman tur bersih.Ieu bisa dipaké kalawan stopper kai, panutup plastik, panutup aluminium, jsb panutup foil nyaeta elegan dina penampilan sarta dustproof.Aya seueur ukuran anu tiasa dipilih, rupa-rupa prosés percetakan tiasa diadopsi, tiasa nyitak logo anu béda-béda anu anjeun pikahoyong, sareng produk tiasa disaluyukeun dumasar kana sarat.


  • PVC jeung caps foil pikeun anggur sparkling anggur kecap, cuka

    PVC jeung caps foil pikeun anggur sparkling anggur kecap, cuka

     

    tutup botol PVC boga rupa-rupa aplikasi.Ieu bisa dipaké pikeun anggur beureum, anggur sparkling, anggur asing, kecap, cuka sarta loba produk lianna.Ieu bisa dipaké di luar nyertakeun séjén pikeun ngaronjatkeun fungsi anti maling, boga cara muka béda.Paké bahan baku aman, caps PVC bisa ningkatkeun kelas produk.Ngajagi panutup jero sareng produk.Ieu bisa dipaké kalawan stopper kai, panutup plastik, panutup aluminium, jsb panutup PVC nyaeta exquisite dina penampilan na dustproof.Aya loba ukuran pikeun milih, rupa prosés percetakan bisa diadopsi, bisa nyitak logo béda sakumaha anjeun resep, sarta produk bisa ngaropéa nurutkeun requirements.Pleqase némbongkeun kami syarat anjeun, lajeng bakal ngirim kami similarsamples ka anjeun.


Pananyaan

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)