script src="https://cdn.globalso.com/lite-yt-embed.js">

Produk

  • Caps aluminium ropp

    Caps aluminium ropp

    The aluminium caps ropp biasana dipaké pikeun botol kaca, loba dipaké pikeun produk kayaning inuman, bir,, inuman lemes, inuman énérgi jeung saterusna.Caps aluminium ropp tiasa nyumponan sarat ngeusian khusus tina suhu luhur.Éta cocog sareng prosés pasteurisasi anu paling umum sareng prosés ngeusian panas, tutup aluminium gaduh kadali kualitas anu saé sareng bahan anu sasuai sareng standar internasional pikeun bahan anu aya hubunganana sareng tuangeun.Cai mibanda sealing alus sarta fungsi anti maling, gampang pikeun muka.Ukuran cap aluminium sapertos biasana 38 * 16.5mm, urang tiasa nyaluyukeun ukuranana dumasar kana bottlenecks anjeun.Bisa milih kelir béda, logo print sakumaha dirancang, urang ogé bisa mantuan ngarancang atawa masihan saran nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.Kami ngagaduhan tim téknis, mesin otomatis sareng pagawé terampil pikeun ngajaga kualitas, ogé gaduh inspektur kualitas khusus nalika prosés produksi.waktos pangiriman kami biasana 12-18days.Please némbongkeun sampel anjeun atanapi déskripsi, urang bakal coba mun némbongkeun jenis sarupa.Ogé bisa nyadiakeun sampel ferr pikeun nguji.

  • Cap aluminium pikeun inuman gas sarta inuman

    Cap aluminium pikeun inuman gas sarta inuman

    The caps aluminium biasana dipaké pikeun botol kaca, nyaeta alus milih pikeun produk kayaning cai, inuman, inuman lemes sareng inuman énérgi jeung saterusna.Caps aluminium tiasa nyumponan sarat ngeusian khusus sapertos suhu luhur dugi ka 120 derajat.Éta cocog sareng prosés pasteurisasi anu paling umum sareng prosés ngeusian panas, tutup aluminium tunduk kana kadali kualitas anu ketat sareng didamel tina bahan baku anu sasuai sareng standar internasional pikeun bahan anu aya hubunganana sareng tuangeun.Cai mibanda sealing alus sarta fungsi anti maling, gampang pikeun muka.Ukuran cap aluminium jenis ieu biasana 38mm, jangkungna 16.5mm jeung 18. 3mm.urang bisa nyaluyukeun ukuran nurutkeun bottlenecks Anjeun.Bisa milih kelir béda, logo print sakumaha anjeun resep, urang ogé bisa mantuan ngarancang atawa masihan saran nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.Kami ngagaduhan tim téknis, seueur mesin otomatis sareng pagawé terampil, ogé gaduh inspektur kualitas khusus nalika prosés produksi, tiasa mastikeun kualitas anu saé.waktos pangiriman kami biasana 14-18days.Please némbongkeun sampel anjeun atanapi déskripsi, urang bakal coba mun némbongkeun jenis sarupa pikeun ngabandingkeun.Upami aya patarosan langkung, kami hoyong ngabahas langkung rinci sareng anjeun ku mail atanapi whatsapp.

  • labél stiker pikeun anggur alkohol wiski alkohol

    labél stiker pikeun anggur alkohol wiski alkohol

    Perusahaan kami tiasa nyayogikeun sagala jinis labél napel diri.labél timer napel, ogé katelah bahan labél timer napel, mangrupakeun bahan komposit jeung kertas, pilem atawa bahan husus salaku fabrics, napel coated dina tonggong jeung silikon kertas pelindung coated on handap.Bahan umum kaasup kertas tambaga, naga transparan, naga pérak belet, kertas sintétik, foil emas, kertas rapuh, kertas kraft, pilem éléktrostatik, emas brushed (perak), kertas luminous, jsb napel ilahar dipaké kaasup napel basis cai, minyak- napel dumasar, panas-ngalembereh napel, jsb Rupa-rupa prosés percetakan bisa dipaké, kayaning percetakan offset, embossing, percetakan gravure, stamping panas, jsb Urang ngahasilkeun labél dina rupa-rupa cara, monochrome atawa multicolor.Urang make bahan béda nurutkeun sarat konsumén ', kayaning bahan poliéster tinggi, ku kituna warna produk bisa ditampilkeun ngaliwatan warna tukang.Kusabab seueur paménta pasar ayeuna, urang tiasa ngahasilkeun sajumlah ageung pesenan dina waktos anu singget, sareng nganggo téknologi luhur pikeun nyayogikeun palanggan kualitas labél kualitas luhur sareng harga.Labél timer napel nyadiakeun percetakan roll, nu bisa nyieun labél cocog pikeun panyiri manual atawa otomatis.Punten tunjukkeun detil syaratna ku mail atanapi whatsapp..

  • Cap palastik aluminium pikeun vodka wiski Likur

    Cap palastik aluminium pikeun vodka wiski Likur

    Cap palastik aluminium bisa dipaké pikeun bungkusan cair lisan, rupa wines jeung pangan.Panutup aluminium-plastik teu ngan bisa ngajaga tightness tina eusi, tapi ogé boga fungsi lawang anti maling jeung kaamanan.Ku alatan éta, éta bisa dipaké pikeun produk bottled pikeun ngaronjatkeun produk grade.It teu ngan boga kaunggulan cap aluminium tapi ogé boga kaunggulan tina caps plastik.Luar aluminium, jerona ngagunakeun sisipan plastik.The caps palastik aluminium boga penampilan geulis salaku caps aluminium, sababaraha pilihan pikeun téhnologi percetakan béda, kayaning percetakan normal, stamping emas, percetakan layar, rolling percetakan jeung téhnologi percetakan séjén jsb sarta mibanda fungsi anti maling alus.Selapkeun plastik ogé gampang dibuka.Sababaraha gaduh cingcin pop di luar atanapi di jero, nalika dibuka, cincinna rusak.Aranjeunna gaduh ukuran anu béda sareng tiasa nyitak logo anu béda.Urang bisa ngarancang eta nurutkeun logo anjeun, bisa minuhan sarat béda.Punten kirimkeun syarat anjeun ka kami ku mail atanapi whatsapp, urang tiasa ngirim warna anu sami sareng desain anjeun pikeun pariksa heula.

  • Cap palastik aluminium pikeun botol kaca sumanget alkohol wiski

    Cap palastik aluminium pikeun botol kaca sumanget alkohol wiski

    Caps palastik aluminium bisa dipaké dina rupa-rupa produk, kayaning wiski, vodka, alkohol, sumanget jeung saterusna.Ieu ngagabungkeun kaunggulan tina caps aluminium sarta caps plastik.Di luar aya tutup aluminium, di jero aya sisipan plastik.Caps plastik aluminium gaduh penampilan anu elegan, sababaraha pilihan pikeun téknologi percetakan anu béda, sareng gaduh fungsi anti maling sareng sealing anu saé.sisipan palastik ogé boga jenis basajan tur kompléks.Sababaraha gaduh cingcin pop di luar atanapi di jero, nalika dibuka, cincinna rusak.Aranjeunna gaduh ukuran anu béda sareng tiasa nyitak logo anu béda.Urang tiasa masihan bongbolongan profésional nurutkeun logo anjeun, bisa minuhan sarat béda.Loba produk high-end milih caps palastik aluminium.Kami gaduh warna sareng ukuran anu béda-béda topi plastik aluminium, tiasa ngirim warna anu sami sareng desain anjeun pikeun pariksa heula.

  • Cap plastik aluminium pikeun anggur, wiski, sumanget alkohol

    Cap plastik aluminium pikeun anggur, wiski, sumanget alkohol

    Caps palastik aluminium bisa dipaké dina rupa-rupa produk, kayaning sumanget, vodka, alkohol, minyak jeung saterusna.Ieu ngagabungkeun kaunggulan tina caps aluminium sarta caps plastik.Luar aluminium, di jero aya sisipan plastik.Caps palastik aluminium boga penampilan geulis salaku caps aluminium, sababaraha pilihan pikeun téhnologi béda, sarta boga fungsi anti maling alus.sisipan palastik ogé boga jenis basajan tur kompléks.Sababaraha gaduh cingcin pop di luar atanapi di jero, nalika dibuka, cincinna rusak.Aranjeunna gaduh ukuran anu béda sareng tiasa nyitak logo anu béda.Urang bisa ngarancang eta nurutkeun logo anjeun, bisa minuhan sarat béda.Loba produk high-end milih caps palastik aluminium.Kami gaduh warna sareng ukuran anu béda-béda topi plastik aluminium, tiasa ngirim warna anu sami sareng desain anjeun pikeun pariksa heula.

  • cork alam cork sanyawa pikeun botol kaca anggur

    cork alam cork sanyawa pikeun botol kaca anggur

    Corks ilaharna dipaké dina anggur beureum, sampanye, anggur sparkling jeung produk lianna kudu sealing ogé.Cork ieu ngagaduhan seueur bahan anu béda pikeun dipilih, ogé gaduh seueur ukuran anu béda.Bisa nyitak logos dina beungeut cai.Cai mibanda kinerja sealing alus, biasana make PVC atawa foil caps babarengan.Mudah-mudahan tiasa nampi sarat rinci anjeun, teras tiasa nunjukkeun jinis anu sami atanapi langkung seueur saran.

  • Cork stooper pikeun botol kaca sampanye anggur

    Cork stooper pikeun botol kaca sampanye anggur

     

    Corks alam ilaharna dipaké dina anggur beureum, sampanye, anggur sparkling jeung produk lianna kudu sealing ogé.Sifat lemes sareng elastis tina gabus alami tiasa ngégél sungut botol tanpa ngasingkeun hawa sacara lengkep, anu kondusif pikeun kamekaran laun sareng maturasi anggur dina botol, ngajantenkeun rasa anggur langkung mellow sareng mellow.Boga jenis bahan béda bisa milih, mangga ngirim sarat anjeun ku mail atawa whatsapp.


  • stopper cork alam jeung sanyawa pikeun botol kaca

    stopper cork alam jeung sanyawa pikeun botol kaca

     

    Corks alam jeung komposit ilahar dipaké dina anggur beureum, sampanye, anggur sparkling, jsb aranjeunna dijieun tina bahan baku diimpor atawa bahan komposit Corks alam ilahar dipaké dina anggur beureum, sampanye, anggur sparkling, jsb Cork geus lila dianggap cork anggur idéal.Éta kedah gaduh dénsitas sedeng sareng karasa, kalenturan sareng élastisitas anu saé, sareng perméabilitas sareng viskositas anu tangtu.Sakali anggur geus bottled, hijina saluran pikeun awak anggur ngahubungan dunya luar bakal dijaga ku cork.have multi ukuran pikeun milih.


  • cork alam pikeun anggur sampanye anggur sparkling

    cork alam pikeun anggur sampanye anggur sparkling

     

    Corks alam ilaharna dipaké dina anggur beureum, sampanye, anggur sparkling, jsb aranjeunna dijieun tina bahan baku diimpor atawa bahan komposit, kalawan serat rupa, permukaan datar jeung éfék sealing alus.Aranjeunna gaduh ukuran anu béda sareng tiasa nyitak logo anu béda.Urang tiasa masihan saran profésional urang nurutkeun logo anjeun, bisa minuhan sarat béda.


  • sampanye jeung caps sparkling

    sampanye jeung caps sparkling

    The sampanye jeung caps sparkling biasana ngagunakeun ukuran normal, bisa nyitak logos béda, bisa ngagunakeun cara percetakan béda, kayaning percetakan normal, stamping emas, percetakan layar jeung saterusna.Boga cara muka anu béda, gampang dibuka, dina beungeut cai ogé tiasa milih jinis datar sareng jinis urat.Pausahaan urang bisa nyadiakeun produk ngarojong séjén pikeun sampanye jeung anggur sparkling, kayaning corks, labél, jsb Bisa milih warna naon anjeun resep.Urang tiasa nunjukkeun warna anu sami ka anjeun pikeun mastikeun.Kalayan staf anu berpendidikan, inovatif sareng energetik, kami parantos nanggung jawab pikeun sadaya unsur panalungtikan, desain, pabrik, penjualan sareng distribusi.Ku diajar jeung ngamekarkeun téhnik anyar.Urang ngadangukeun attentively kana eupan balik ti konsumén urang jeung mere balesan instan.Anjeun bakal langsung ngarasa layanan profésional sarta attentive kami.Simkuring miharep anjeun bisa ngabejaan urang sarat anjeun.Kami bakal nyayogikeun sababaraha jinis produk sareng jasa profésional dumasar kana kabutuhan anjeun.

  • caps sampanye dipaké pikeun botol kaca

    caps sampanye dipaké pikeun botol kaca

     

    The caps dipaké pikeun sampanye sarta sagala rupa wines sparkling packing dina botol kaca.Biasana dipaké pikeun ukuran cork normal, sabab anggur sparkling ngandung karbon dioksida, tekanan botol na sarua jeung lima nepi ka genep kali tekanan atmosfir, atawa dua nepi ka tilu kali tekanan ban tina ban mobil.Dina raraga nyegah cork ti keur dipecat kawas bullet a, jadi milih jenis ieu caps.Top nyaéta tutup botol logam leutik.Sanajan ukuranana ukur saukuran koin, inci pasagi ieu geus jadi rohangan lega pikeun loba jalma pikeun mintonkeun bakat artistik maranéhanana.Sababaraha desain geulis atanapi commemorative mangrupakeun nilai koleksi hébat, nu ogé geus narik loba pencinta koleksi.


Pananyaan

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)