script src="https://cdn.globalso.com/lite-yt-embed.js">

Caps Aluminium

  • Caps aluminium ropp

    Caps aluminium ropp

    The aluminium caps ropp biasana dipaké pikeun botol kaca, loba dipaké pikeun produk kayaning inuman, bir,, inuman lemes, inuman énérgi jeung saterusna.Caps aluminium ropp tiasa nyumponan sarat ngeusian khusus tina suhu luhur.Éta cocog sareng prosés pasteurisasi anu paling umum sareng prosés ngeusian panas, tutup aluminium gaduh kadali kualitas anu saé sareng bahan anu sasuai sareng standar internasional pikeun bahan anu aya hubunganana sareng tuangeun.Cai mibanda sealing alus sarta fungsi anti maling, gampang pikeun muka.Ukuran cap aluminium sapertos biasana 38 * 16.5mm, urang tiasa nyaluyukeun ukuranana dumasar kana bottlenecks anjeun.Bisa milih kelir béda, logo print sakumaha dirancang, urang ogé bisa mantuan ngarancang atawa masihan saran nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.Kami ngagaduhan tim téknis, mesin otomatis sareng pagawé terampil pikeun ngajaga kualitas, ogé gaduh inspektur kualitas khusus nalika prosés produksi.waktos pangiriman kami biasana 12-18days.Please némbongkeun sampel anjeun atanapi déskripsi, urang bakal coba mun némbongkeun jenis sarupa.Ogé bisa nyadiakeun sampel ferr pikeun nguji.

  • Cap aluminium pikeun inuman gas sarta inuman

    Cap aluminium pikeun inuman gas sarta inuman

    The caps aluminium biasana dipaké pikeun botol kaca, nyaeta alus milih pikeun produk kayaning cai, inuman, inuman lemes sareng inuman énérgi jeung saterusna.Caps aluminium tiasa nyumponan syarat ngeusian khusus sapertos suhu luhur dugi ka 120 derajat.Éta cocog sareng prosés pasteurisasi anu paling umum sareng prosés ngeusian panas, tutup aluminium tunduk kana kadali kualitas anu ketat sareng didamel tina bahan baku anu sasuai sareng standar internasional pikeun bahan anu aya hubunganana sareng tuangeun.Cai mibanda sealing alus sarta fungsi anti maling, gampang pikeun muka.Ukuran cap aluminium jenis ieu biasana 38mm, jangkungna 16.5mm jeung 18. 3mm.urang tiasa nyaluyukeun ukuranana nurutkeun bottlenecks Anjeun.Bisa milih kelir béda, logo print sakumaha anjeun resep, urang ogé bisa mantuan ngarancang atawa masihan saran nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.Kami ngagaduhan tim téknis, seueur mesin otomatis sareng pagawé terampil, ogé gaduh inspektur kualitas khusus nalika prosés produksi, tiasa mastikeun kualitas anu saé.waktos pangiriman kami biasana 14-18days.Please némbongkeun sampel anjeun atanapi déskripsi, urang bakal coba mun némbongkeun jenis sarupa pikeun ngabandingkeun.Upami aya patarosan langkung, kami hoyong ngabahas langkung rinci sareng anjeun ku mail atanapi whatsapp.

  • Cap aluminium pikeun botol kaca sumanget alkohol wiski

    Cap aluminium pikeun botol kaca sumanget alkohol wiski

    Caps aluminium dipaké pikeun botol anggur, botol arwah, botol wiski jeung sagala produk packing dina botol kaca.Aranjeunna mibanda kelir béda jeung ukuran béda, bisa nyieun nurutkeun ukuran bottleneck anjeun, sarta bisa nyitak logos béda, téhnologi percetakan béda anu avilable milih, kayaning percetakan normal, stamping emas, percetakan layar, rolling percetakan jeung téhnologi percetakan lianna. Kami bakal nyarankeun ukuran pangsaéna sareng téknis dumasar kana desain anjeun.Jero ogé bisa milih liners béda nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.Éta tiasa nyumponan sarat sterilisasi suhu luhur sareng ngeusian.Biasana nganggo liner pe, ogé gaduh foil,saratin,TPE sareng anu sanésna.Mibanda pangaruh sealing alus teuing jeung fitur Kaamanan kuat.Simkuring gaduh leuwih ti 200 rupa sampel béda, bisa ngirim warna sarupa atawa desain sarupa ka anjeun.

  • 30 * 60mm Disesuaikeun Hot Stamping Panutup Botol Anggur Tutup Alkohol Wiski Vodka Aluminium Cap Botol

    30 * 60mm Disesuaikeun Hot Stamping Panutup Botol Anggur Tutup Alkohol Wiski Vodka Aluminium Cap Botol

    Caps aluminium dianggo pikeun botol anggur, botol arwah, botol minuman keras sareng produk naon waé anu dibungkus dina botol kaca.Aranjeunna mibanda multi ukuran, bisa mastikeun ukuran nurutkeun ukuran bottleneck anjeun, sarta bisa nyitak logos béda, ogé bisa milih téhnologi percetakan béda, kayaning percetakan normal, stamping emas, percetakan layar, rolling percetakan jeung téhnologi percetakan lianna jsb. desain, tapi lamun perlu, ogé bisa masihan saran kami nurutkeun logo anjeun, nyarankeun téhnologi paling merenah.Di jero ogé tiasa milih liner anu béda-béda dumasar kana syarat ngeusian anjeun.Éta tiasa nyumponan sarat sterilisasi suhu luhur sareng ngeusian.Embossing jeung panggilingan bisa dipilih dina beungeut cai, loba pilihan béda nyieun outlook husus tur geulis.Gaduh éfék sealing alus teuing jeung features.We Kaamanan kuat bisa némbongkeun kelir béda jeung basa téknis on tungtutan anjeun.

  • 31,5 * 24mm Embossing sareng panggilingan Alkohol Wiski Vodka Aluminium Cap

    31,5 * 24mm Embossing sareng panggilingan Alkohol Wiski Vodka Aluminium Cap

     

    Caps aluminium seueur dianggo, tiasa dianggo pikeun botol minuman keras, botol alkohol, botol alkohol sareng produk naon waé anu dibungkus dina botol kaca.Bisa milih ukuran béda, bakal mastikeun ukuran final nurutkeun ukuran bottleneck anjeun, sarta bisa nyitak kelir béda jeung logos béda, ogé bisa milih tipena béda téhnologi percetakan, kayaning percetakan normal, stamping emas, percetakan layar, rolling percetakan jeung percetakan lianna. téhnologi jsb Kami bakal nyarankeun téhnologi paling merenah nurutkeun tungtutan anjeun.Jero ogé bisa milih liners béda nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.Éta tiasa nyumponan sarat sterilisasi suhu luhur sareng ngeusian.Embossing jeung panggilingan bisa dipaké dina beungeut cai, loba béda milih nyieun outlook husus tur geulis.Mibanda pangaruh sealing alus teuing jeung fitur Kaamanan kuat.Punten kirimkeun sarat anjeun, teras tiasa nunjukkeun warna anu sami atanapi desain anu sami pikeun ngabandingkeun.


  • 30 * 60mm Ngaropea Tutup Botol Anggur Alkohol Wiski Vodka Tutup Botol Aluminium

    30 * 60mm Ngaropea Tutup Botol Anggur Alkohol Wiski Vodka Tutup Botol Aluminium

    Caps aluminium dianggo pikeun botol anggur, botol alkohol, botol alkohol sareng produk naon waé anu dibungkus dina botol kaca.Aranjeunna mibanda ukuran béda, bisa nyieun nurutkeun ukuran bottleneck anjeun, sarta bisa milih kelir béda jeung pola, ogé bisa milih téhnologi percetakan béda, kayaning percetakan normal, stamping emas, percetakan layar, rolling percetakan jeung téhnologi percetakan lianna. nyarankeun téknologi anu paling cocog dumasar kana desain anjeun.Jero ogé bisa milih liners béda atawa inserts plastik nurutkeun sarat Anjeun.Éta tiasa nyumponan sarat sterilisasi suhu luhur sareng ngeusian.Di luhur sareng sisi, anjeun tiasa milih embossing sareng panggilingan upami anjeun resep, seueur pilihan anu béda-béda ngajantenkeun outlook elegan sareng khusus.Mibanda pangaruh sealing alus teuing jeung fitur kaamanan kuat.


  • 30 * 35mm ngaropéa Anggur Alkohol Wiski Vodka Aluminium Cap

    30 * 35mm ngaropéa Anggur Alkohol Wiski Vodka Aluminium Cap

    Caps aluminium dianggo pikeun botol anggur, botol alkohol, botol inuman sareng produk naon waé anu dibungkus dina botol kaca.ukuran béda bisa dipilih, ogé bisa ngahasilkeun nurutkeun ukuran bottleneck anjeun, sarta bisa ngagunakeun kelir béda, ogé bisa milih téhnologi percetakan béda, kayaning percetakan normal, stamping emas, percetakan layar, rolling percetakan jeung téhnologi percetakan lianna. ogé bakal nyarankeun téknologi anu paling cocog.Jero ogé bisa milih liners béda atawa inserts plastik nurutkeun sarat Anjeun.Bisa minuhan sarat tina sterilization suhu luhur sarta keusikan, loba béda milih nyieun outlook husus tur geulis.Mibanda pangaruh sealing alus teuing jeung fitur Kaamanan kuat.Simkuring gaduh leuwih ti 200 rupa sampel béda, bisa ngirim warna sarupa atawa desain sarupa ka anjeun.


  • 25 * 43mm Aluminium Anggur Wiski Pilfer Buktina Cap Botol pikeun 187ml Botol Kaca

    25 * 43mm Aluminium Anggur Wiski Pilfer Buktina Cap Botol pikeun 187ml Botol Kaca

     

    Caps aluminium dianggo pikeun botol anggur, botol alkohol, botol inuman sareng produk naon waé anu dibungkus dina botol kaca.Bisa milih sagala ukuran nurutkeun ukuran bottleneck anjeun, sarta bisa nyitak pola béda, ogé bisa nyadiakeun téhnologi percetakan béda, kayaning percetakan normal, stamping emas, percetakan layar, rolling percetakan jeung téhnologi percetakan lianna jsb Di jero ogé bisa ngagunakeun liners béda nurutkeun kana. sarat Anjeun.Éta tiasa nyumponan sarat sterilisasi suhu luhur sareng ngeusian.Embossing sareng panggilingan ogé tiasa dianggo di luhur sareng sisi, pilihan anu béda ngajantenkeun desainna khusus sareng elegan.Mibanda pangaruh sealing alus teuing jeung fitur kaamanan kuat.Bisa nyadiakeun sampel bébas nurutkeun ukuran anjeun sarta warna.Kalayan staf anu berpendidikan, inovatif sareng berpengalaman, kami parantos nanggungjawaban kana sadaya unsur panalungtikan, desain, pabrik, penjualan sareng distribusi, diajar sareng ngembangkeun téknik énggal, urang ngadangukeun eupan balik ti para nasabah sareng masihan balesan instan.Anjeun bakal langsung ngarasa layanan profésional sarta attentive kami.


  • 28 * 18mm ngaropéa Tutup Botol Anggur Alkohol Wiski Vodka Tutup Botol Aluminium

    28 * 18mm ngaropéa Tutup Botol Anggur Alkohol Wiski Vodka Tutup Botol Aluminium

    Caps aluminium dianggo pikeun botol anggur, botol alkohol, botol inuman sareng produk naon waé anu dibungkus dina botol kaca.Aranjeunna mibanda ukuran béda, bisa nyieun nurutkeun ukuran bottleneck anjeun, sarta bisa nyitak logos béda, ogé bisa milih téhnologi percetakan béda, kayaning percetakan normal, stamping emas, percetakan layar, rolling percetakan jeung téhnologi percetakan lianna jsb Urang bisa ngarancang eta nurutkeun logo anjeun, nyarankeun téhnologi paling merenah.Jero ogé bisa milih liners béda nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.Éta tiasa nyumponan sarat sterilisasi suhu luhur sareng ngeusian.Embossing jeung panggilingan bisa dipilih dina beungeut cai, loba pilihan béda nyieun outlook husus tur geulis.Mibanda pangaruh sealing alus teuing jeung fitur Kaamanan kuat.Simkuring gaduh leuwih ti 200 rupa sampel béda, bisa ngirim warna sarupa atawa desain sarupa ka anjeun.

  • 38mm inuman inuman ngaropéa Cap Aluminium

    38mm inuman inuman ngaropéa Cap Aluminium

    Caps aluminium dianggo pikeun botol anggur, botol alkohol, botol inuman sareng produk naon waé anu dibungkus dina botol kaca.Biasana dipaké pikeun produk kalawan air.The diaméter jenis ieu ususally ngeunaan 38mm, bisa nyieun nurutkeun ukuran bottleneck anjeun, sarta bisa nyitak logos béda, ogé bisa milih téhnologi percetakan béda, kayaning percetakan normal, stamping emas, percetakan layar, rolling. percetakan jeung téhnologi percetakan lianna jsb Urang bisa ngarancang eta nurutkeun logo anjeun, nyarankeun cara percetakan paling merenah. Liners jero kami nganggo bisa minuhan sarat tina sterilization suhu luhur sarta filling.many béda milih nyieun outlook husus tur geulis.Mibanda pangaruh sealing alus teuing jeung fitur Kaamanan kuat.Simkuring gaduh leuwih ti 200 rupa sampel béda, bisa ngirim warna sarupa atawa desain sarupa ka anjeun.

  • 28mm ngaropéa inuman inuman Aluminium Cap

    28mm ngaropéa inuman inuman Aluminium Cap

    Cap screw aluminium mangrupakeun cap buktina pilfer disadiakeun ku band jaminan na pvc-plastik busa / gasket mahal.Éta cocog pikeun botol kaca atanapi PET sareng jinis beuheung.panutupanana Ieu keur inuman kayaning cai, bir, produk kaséhatan, anggur, inuman lemes sareng inuman énérgi jeung saterusna, utamana produk kalawan air.The caps aluminium tunduk kana kadali kualitas rigorous tur dijieun kalayan bahan baku complying jeung internasional. standar pikeun bahan dina kontak jeung dahareun.Éta ogé cocog sareng prosés pasteurisasi anu paling umum sareng prosés keusikan panas, tiasa nyitak logo anu béda, Urang tiasa ngarancangna dumasar kana logo anjeun.

Pananyaan

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)