script src="https://cdn.globalso.com/lite-yt-embed.js">

Botol Kaca

  • Botol kaca anggur beureum sumanget

    Botol kaca anggur beureum sumanget

     

    Botol kaca anu biasa dianggo pikeun botol anggur bodas dibagi kana bahan bodas kristal, bahan bodas tinggi, bahan bodas umum, sareng sajabana, sareng bahan bodas kristal ngagaduhan kamurnian anu paling luhur, janten pangaruh bungkusan anu pangsaéna, tangtosna, hargana. nyaeta pangluhurna.Bahan bodas umum boga purity panghandapna jeung harga cheapest, sedengkeun bahan bodas luhur téh paling ongkos-éféktif, sabab teu ngan boga pangaruh bungkusan sarupa jeung bahan bodas kristal, tapi ogé boga harga sarua salaku bodas umum. bahan.Ieu mangrupikeun jinis bahan botol anggur bodas anu langkung sering dianggo di pasar ayeuna.Kami ngagaduhan sagala jinis botol kaca, anjeun tiasa milih bahan anu béda, warna anu béda (jelas, coklat, hideung, héjo bodas sareng saterasna), bentuk anu béda anu anjeun pikahoyong.Kami ogé ngagaduhan botol kaca tina kapasitas anu béda.Mangga kirimkeun kami ukuran sampel anjeun sarta sarat, urang bakal coba mun némbongkeun Anjeun jenis sarupa, ogé bisa muka kapang anyar pikeun anjeun.Kami ngarepkeun ngabahas langkung seueur sareng anjeun ku mail atanapi whatsapp.


Pananyaan

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)