script src="https://cdn.globalso.com/lite-yt-embed.js">

gabus

  • cork alam cork sanyawa pikeun botol kaca anggur

    cork alam cork sanyawa pikeun botol kaca anggur

    Corks ilaharna dipaké dina anggur beureum, sampanye, anggur sparkling jeung produk lianna kudu sealing ogé.Cork ieu ngagaduhan seueur bahan anu béda pikeun dipilih, ogé gaduh seueur ukuran anu béda.Bisa nyitak logos dina beungeut cai.Cai mibanda kinerja sealing alus, biasana make PVC atawa foil caps babarengan.Mudah-mudahan tiasa nampi sarat rinci anjeun, teras tiasa nunjukkeun jinis anu sami atanapi langkung seueur saran.

  • Cork stooper pikeun botol kaca sampanye anggur

    Cork stooper pikeun botol kaca sampanye anggur

     

    Corks alam ilaharna dipaké dina anggur beureum, sampanye, anggur sparkling jeung produk lianna kudu sealing ogé.Sifat lemes sareng elastis tina gabus alami tiasa ngégél sungut botol tanpa ngasingkeun hawa sacara lengkep, anu kondusif pikeun kamekaran laun sareng maturasi anggur dina botol, ngajantenkeun rasa anggur langkung mellow sareng mellow.Boga jenis bahan béda bisa milih, mangga ngirim sarat anjeun ku mail atawa whatsapp.


  • stopper cork alam jeung sanyawa pikeun botol kaca

    stopper cork alam jeung sanyawa pikeun botol kaca

     

    Corks alam jeung komposit ilahar dipaké dina anggur beureum, sampanye, anggur sparkling, jsb aranjeunna dijieun tina bahan baku diimpor atawa bahan komposit Corks alam ilahar dipaké dina anggur beureum, sampanye, anggur sparkling, jsb Cork geus lila dianggap cork anggur idéal.Éta kedah gaduh dénsitas sedeng sareng karasa, kalenturan sareng élastisitas anu saé, sareng perméabilitas sareng viskositas anu tangtu.Sakali anggur geus bottled, hijina saluran pikeun awak anggur ngahubungan dunya luar bakal dijaga ku cork.have multi ukuran pikeun milih.


  • cork alam pikeun anggur sampanye anggur sparkling

    cork alam pikeun anggur sampanye anggur sparkling

     

    Corks alam ilaharna dipaké dina anggur beureum, sampanye, anggur sparkling, jsb aranjeunna dijieun tina bahan baku diimpor atawa bahan komposit, kalawan serat rupa, permukaan datar jeung éfék sealing alus.Aranjeunna gaduh ukuran anu béda sareng tiasa nyitak logo anu béda.Urang tiasa masihan saran profésional urang nurutkeun logo anjeun, bisa minuhan sarat béda.


Pananyaan

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)