script src="https://cdn.globalso.com/lite-yt-embed.js">

Caps palastik aluminium

  • Cap palastik aluminium pikeun vodka wiski Likur

    Cap palastik aluminium pikeun vodka wiski Likur

    Cap palastik aluminium bisa dipaké pikeun bungkusan cair lisan, rupa wines jeung pangan.Panutup aluminium-plastik teu ngan bisa ngajaga tightness tina eusi, tapi ogé boga fungsi lawang anti maling jeung kaamanan.Ku alatan éta, éta bisa dipaké pikeun produk bottled pikeun ngaronjatkeun produk grade.It teu ngan boga kaunggulan cap aluminium tapi ogé boga kaunggulan tina caps plastik.Luar aluminium, jerona ngagunakeun sisipan plastik.The caps palastik aluminium boga penampilan geulis salaku caps aluminium, sababaraha pilihan pikeun téhnologi percetakan béda, kayaning percetakan normal, stamping emas, percetakan layar, rolling percetakan jeung téhnologi percetakan séjén jsb sarta mibanda fungsi anti maling alus.Selapkeun plastik ogé gampang dibuka.Sababaraha gaduh cingcin pop di luar atanapi di jero, nalika dibuka, cincinna rusak.Aranjeunna gaduh ukuran anu béda sareng tiasa nyitak logo anu béda.Urang bisa ngarancang eta nurutkeun logo anjeun, bisa minuhan sarat béda.Punten kirimkeun syarat anjeun ka kami ku mail atanapi whatsapp, urang tiasa ngirim warna anu sami sareng desain anjeun pikeun pariksa heula.

  • Cap palastik aluminium pikeun botol kaca sumanget alkohol wiski

    Cap palastik aluminium pikeun botol kaca sumanget alkohol wiski

    Caps palastik aluminium bisa dipaké dina rupa-rupa produk, kayaning wiski, vodka, alkohol, sumanget jeung saterusna.Ieu ngagabungkeun kaunggulan tina caps aluminium sarta caps plastik.Di luar aya tutup aluminium, di jero aya sisipan plastik.Caps plastik aluminium gaduh penampilan anu elegan, sababaraha pilihan pikeun téknologi percetakan anu béda, sareng gaduh fungsi anti maling sareng sealing anu saé.sisipan palastik ogé boga jenis basajan tur kompléks.Sababaraha gaduh cingcin pop di luar atanapi di jero, nalika dibuka, cincinna rusak.Aranjeunna gaduh ukuran anu béda sareng tiasa nyitak logo anu béda.Urang tiasa masihan bongbolongan profésional nurutkeun logo anjeun, bisa minuhan sarat béda.Loba produk high-end milih caps palastik aluminium.Kami gaduh warna sareng ukuran anu béda-béda topi plastik aluminium, tiasa ngirim warna anu sami sareng desain anjeun pikeun pariksa heula.

  • Cap plastik aluminium pikeun anggur, wiski, sumanget alkohol

    Cap plastik aluminium pikeun anggur, wiski, sumanget alkohol

    Caps palastik aluminium bisa dipaké dina rupa-rupa produk, kayaning sumanget, vodka, alkohol, minyak jeung saterusna.Ieu ngagabungkeun kaunggulan tina caps aluminium sarta caps plastik.Luar aluminium, di jero aya sisipan plastik.Caps palastik aluminium boga penampilan geulis salaku caps aluminium, sababaraha pilihan pikeun téhnologi béda, sarta boga fungsi anti maling alus.sisipan palastik ogé boga jenis basajan tur kompléks.Sababaraha gaduh cingcin pop di luar atanapi di jero, nalika dibuka, cincinna rusak.Aranjeunna gaduh ukuran anu béda sareng tiasa nyitak logo anu béda.Urang bisa ngarancang eta nurutkeun logo anjeun, bisa minuhan sarat béda.Loba produk high-end milih caps palastik aluminium.Kami gaduh warna sareng ukuran anu béda-béda topi plastik aluminium, tiasa ngirim warna anu sami sareng desain anjeun pikeun pariksa heula.

  • Ngaropéa Hot Stamping Alkohol Wiski Vodka Aluminium Botol Cap keur botol kaca

    Ngaropéa Hot Stamping Alkohol Wiski Vodka Aluminium Botol Cap keur botol kaca

    Caps palastik aluminium bisa dipaké dina rupa-rupa produk, kayaning sumanget, vodka, alkohol, wiski jeung saterusna.Ieu ngagabungkeun kaunggulan tina caps aluminium sarta caps plastik.Di luar aya tutup aluminium, di jero aya tutup plastik.Caps palastik aluminium boga penampilan elegan sakumaha caps aluminium, sababaraha pilihan pikeun téhnologi béda, sarta boga fungsi anti maling alus.Sisipan plastik ogé ngagaduhan jinis anu béda pikeun dipilih.Sababaraha gaduh cingcin pop di luar atanapi di jero, nalika dibuka, cincinna rusak.Aranjeunna gaduh ukuran anu béda sareng tiasa nyitak logo anu béda.Urang tiasa nyarankeun téknis sareng percetakan dumasar kana logo anjeun, tiasa nyumponan sarat anu béda.Loba produk high-end milih caps palastik aluminium.Kami gaduh warna sareng ukuran anu béda-béda topi plastik aluminium, tiasa ngirim warna anu sami sareng desain anjeun pikeun pariksa heula.

  • vodka aluminium cap palastik

    vodka aluminium cap palastik

     

    Caps palastik aluminium bisa dipaké dina rupa-rupa produk, kayaning sumanget, vodka, alkohol jeung saterusna.Utamana dipaké dina botol vodka.Ieu ngagabungkeun kaunggulan tina caps aluminium sarta caps plastik.Luar aluminium, di jero aya sisipan plastik.Caps palastik aluminium gaduh percetakan geulis salaku caps aluminium, biasana milih percetakan normal, screw on botol.Cap palastik di jero sareng liner pe gaduh fungsi sealing anu saé, biasana dianggo kalayan topi PVC anu jelas, nalika muka éta, cap PVC rusak, tapi cap di jero tiasa dianggo deui.Aranjeunna gaduh ukuran anu béda sareng tiasa nyitak logo anu béda.Urang bisa ngarancang eta nurutkeun logo anjeun, bisa minuhan sarat béda.Kami gaduh warna sareng ukuran anu béda-béda topi plastik aluminium, tiasa ngirim warna anu sami sareng desain anjeun pikeun pariksa heula.


  • minyak zaitun cap palastik aluminium

    minyak zaitun cap palastik aluminium

    Caps palastik aluminium bisa dipaké dina rupa-rupa produk, kayaning sumanget, vodka, alkohol, minyak jeung saterusna.Ieu ngagabungkeun kaunggulan tina caps aluminium sarta caps plastik.Luar aluminium, di jero aya sisipan plastik.Caps palastik aluminium boga penampilan geulis salaku caps aluminium, sababaraha pilihan pikeun téhnologi béda, sarta boga fungsi anti maling alus.sisipan palastik ogé boga jenis basajan tur kompléks.Sababaraha gaduh cingcin pop di luar atanapi di jero, nalika dibuka, cincinna rusak.Aranjeunna gaduh ukuran anu béda sareng tiasa nyitak logo anu béda.Urang bisa ngarancang eta nurutkeun logo anjeun, bisa minuhan sarat béda.Loba produk high-end milih caps palastik aluminium.Kami gaduh warna sareng ukuran anu béda-béda topi plastik aluminium, tiasa ngirim warna anu sami sareng desain anjeun pikeun pariksa heula.

  • Ngaropéa Vodka Alkohol Wiski Aluminium Caps Botol Plastik

    Ngaropéa Vodka Alkohol Wiski Aluminium Caps Botol Plastik

    Caps palastik aluminium bisa dipaké dina rupa-rupa produk, kayaning sumanget, vodka, alkohol, minyak jeung saterusna.Ieu ngagabungkeun kaunggulan tina caps aluminium sarta caps plastik.Luar aluminium, di jero aya sisipan plastik.Caps palastik aluminium boga penampilan geulis salaku caps aluminium, sababaraha pilihan pikeun téhnologi béda, sarta boga fungsi anti maling alus.sisipan palastik ogé boga jenis basajan tur kompléks.Sababaraha gaduh cingcin pop di luar atanapi di jero, nalika dibuka, cincinna rusak.Aranjeunna gaduh ukuran anu béda sareng tiasa nyitak logo anu béda.Urang bisa ngarancang eta nurutkeun logo anjeun, bisa minuhan sarat béda.Loba produk high-end milih caps palastik aluminium.Kami gaduh warna sareng ukuran anu béda-béda topi plastik aluminium, tiasa ngirim warna anu sami sareng desain anjeun pikeun pariksa heula.

Pananyaan

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)