script src="https://cdn.globalso.com/lite-yt-embed.js">

cork alam cork sanyawa pikeun botol kaca anggur

Katerangan pondok:

Corks ilaharna dipaké dina anggur beureum, sampanye, anggur sparkling jeung produk lianna kudu sealing ogé.Cork ieu ngagaduhan seueur bahan anu béda pikeun dipilih, ogé gaduh seueur ukuran anu béda.Bisa nyitak logos dina beungeut cai.Cai mibanda kinerja sealing alus, biasana make PVC atawa foil caps babarengan.Mudah-mudahan tiasa nampi sarat rinci anjeun, teras tiasa nunjukkeun jinis anu sami atanapi langkung seueur saran.


Rincian produk

Tag produk

Parameter

Ngaran stooper gabus
Ukuran ngaropéa
Bahan salaku sarat
logo tiasa nyitak
waktos pangiriman 10-15 poé
kuantitas 5000-7000pcs / kantong
Ukuran karton salaku sarat

Katerangan

Cork gaduh sajarah anu panjang pisan, sabab tiasa ngahalangan kontak antara awak anggur sareng dunya luar, sareng bahanna elastis sareng lemes, anu henteu bakal meungpeuk hawa.Ku cara kieu, zat dina anggur masih bisa ngahubungan dunya luar, ku kituna awak anggur bisa terus sublimated, sarta rasa laun jadi dewasa sarta mellow.gabus alami mangrupikeun gabus anu paling mulia diantara gabus.Ieu cork jeung kualitas pangluhurna.Ieu mangrupakeun stopper botol dijieunna tina hiji atawa sababaraha potongan cork alam.Ieu utamana dipaké pikeun sealing non-gassy wines na wines kalawan umur gudang panjang.Gabus ngeusian mangrupikeun jinis gabus anu statusna langkung handap dina kulawarga gabus.Éta sami sareng gabus alami.Nanging, kusabab kualitasna anu kawilang goréng, najis dina liang dina pabeungeutannana bakal mangaruhan kualitas anggur.Campuran bubuk gabus sareng napel diterapkeun sacara merata dina permukaan gabus pikeun ngeusian cacad gabus sareng liang engapan.Cork ieu biasana dipaké pikeun ngawétkeun wines kualitas handap.Polimérisasi gabus nyaéta gabus anu didamel tina partikel gabus sareng napel.Sipat fisikna caket sareng gabus alami sareng eusi lemna rendah.Éta mangrupikeun gabus anu saé, tapi biaya produksina kawilang luhur sareng seueur dianggo di nagara-nagara maju.Cork polimér bar dijieun ku mencét partikel cork kana rod.Jenis colokan botol ieu ngagaduhan eusi lem anu luhur sareng kualitasna langkung handap tina cork polimér piring.Nanging, biaya produksina rendah sareng seueur dianggo di nagara-nagara berkembang. Harga gabus polimér langkung mirah tibatan gabus alami.Tangtosna, kualitas gabus polimér teu tiasa dibandingkeun sareng gabus alami.Saatos kontak jangka panjang sareng anggur, kualitas anggur bakal kapangaruhan atanapi leakage bakal lumangsung.Ku alatan éta, corks polimér téh lolobana cocog pikeun wines dikonsumsi dina periode pondok tina time.Cork sintétik mangrupakeun cork komposit dijieun ku prosés husus.Eusi partikel gabus leuwih ti 51%.Kinerja sareng aplikasina sami sareng gabus polimér.patch cork make cork polimér atawa cork sintétik salaku awak, sarta témpél hiji atawa dua lembar buleud cork alam di salah sahiji atawa duanana tungtung colokan polimér atawa colokan sintétik, biasana kaasup 0 + 1 cork, 1 + 1 cork, 2 + 2 gabus, jsb bagian dina kontak jeung anggur dijieunna tina bahan alam.Jenis botol gabus ieu henteu ngan ukur gaduh ciri colokan alami, tapi ogé gaduh kinerja sealing anu langkung saé tibatan colokan polimér atanapi colokan sintétik.Kusabab kelas na leuwih luhur batan stopper sintétik jeung ongkos na leuwih handap tina stopper alam, éta mangrupakeun pilihan hadé pikeun stopper botol.Kawas stopper alam, éta bisa dipaké pikeun sealing kualitas luhur wine.Foaming botol stopper teu di kontak jeung anggur bakal polymerized jeung diprosés ku 4mm-8mm partikel cork, jeung bagian dina kontak jeung anggur bakal diolah jeung dua potongan alam. patch gabus kalayan ketebalan tunggal teu kurang ti 6mm.Cai mibanda éfék sealing alus tur utamana dipaké pikeun sealing anggur sparkling, semi sparkling anggur jeung aerated wine.T ngawangun cork disebut oge cork T ngawangun.Ieu mangrupakeun cork kalawan luhur leutik.Awakna tiasa cylindrical atanapi buleud.Éta tiasa diolah tina gabus alami atanapi gabus polimérisasi.Bahan luhur tiasa kai, plastik, keramik atanapi logam.Cork ieu lolobana dipaké pikeun ngégél brendi.Hal ieu ogé dipaké pikeun ngégél anggur béas konéng di Cina.

Gambar

666(1)
555

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Pananyaan

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • a (3)
    • a (2)
    • a (1)