script src="https://cdn.globalso.com/lite-yt-embed.js">

Cork stooper pikeun botol kaca sampanye anggur

Katerangan pondok:

 

Corks alam ilaharna dipaké dina anggur beureum, sampanye, anggur sparkling jeung produk lianna kudu sealing ogé.Sifat lemes sareng elastis tina gabus alami tiasa ngégél sungut botol tanpa ngasingkeun hawa sacara lengkep, anu kondusif pikeun kamekaran laun sareng maturasi anggur dina botol, ngajantenkeun rasa anggur langkung mellow sareng mellow.Boga jenis bahan béda bisa milih, mangga ngirim sarat anjeun ku mail atawa whatsapp.



Rincian produk

Tag produk

Parameter

Ngaran sumbat gabus
Ukuran ngaropéa
Bahan alam atawa sanyawa
Logo tiasa nyitak
Waktos pangiriman 10-15 poé
kuantitas 7000pcs / kantong
Ukuran karton salaku sarat

Katerangan

Numutkeun bahan baku sarta kagunaan, corks bisa kasarna dibagi kana tujuh kategori handap, cork alam, keusikan cork, polimérisasi cork, cork sintétik, patch cork, foaming botol stopper jeung cork T ngawangun.Aranjeunna gaduh ciri anu béda.Aranjeunna nganggo bahan baku anu béda sareng cocog pikeun produk anu béda.Unggal jenis gaduh ukuran anu béda, ogé tiasa nyitak logo di dinya.Simkuring miharep anjeun bisa ngirim kami sarat lengkep Anjeun.Kami geus salawasna anut kana falsafah perusahaan tina "kiridit heula, kualitas kahiji, jasa munggaran, customer munggaran", sarta ngahontal reputasi alus dina industri packing ku kahadéan sumberdaya stabil sarta dipercaya, panalungtikan téhnologi canggih tur dewasa tur ngembangkeun, aman tur jasa operasi kualitas luhur, sarta layanan purna jual jujur ​​tur nyugemakeun.Paménta anjeun ogé paménta urang, kapuasan anjeun standar jasa kami, kami moal pernah hirup nepi ka kapercayaan konsumén urang.Perusahaan kami ngagaduhan cadangan bakat anu seueur sareng modal anu kuat.Kami parantos lulus sertifikasi sistem kualitas sareng gaduh hak impor sareng ékspor.Mangga tunjukkeun sampel anjeun atanapi sarat rinci, bakal nyarankeun anu paling cocog pikeun anjeun.Kabéh staffs di parusahaan urang anu ngalaman di wewengkon, boga leuwih ti 20 taun teknisi ngalaman, boga tim kontrol kualitas urang sorangan, nguji salila produksi pikeun mastikeun kualitas alus.

Gambar

444
3333

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Pananyaan

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • a (3)
    • a (2)
    • a (1)