script src="https://cdn.globalso.com/lite-yt-embed.js">

Cap palastik aluminium pikeun vodka wiski Likur

Katerangan pondok:

Cap palastik aluminium bisa dipaké pikeun bungkusan cair lisan, rupa wines jeung pangan.Panutup aluminium-plastik teu ngan bisa ngajaga tightness tina eusi, tapi ogé boga fungsi lawang anti maling jeung kaamanan.Ku alatan éta, éta bisa dipaké pikeun produk bottled pikeun ngaronjatkeun produk grade.It teu ngan boga kaunggulan cap aluminium tapi ogé boga kaunggulan tina caps plastik.Luar aluminium, jerona ngagunakeun sisipan plastik.The caps palastik aluminium boga penampilan geulis salaku caps aluminium, sababaraha pilihan pikeun téhnologi percetakan béda, kayaning percetakan normal, stamping emas, percetakan layar, rolling percetakan jeung téhnologi percetakan séjén jsb sarta mibanda fungsi anti maling alus.Selapkeun plastik ogé gampang dibuka.Sababaraha gaduh cingcin pop di luar atanapi di jero, nalika dibuka, cincinna rusak.Aranjeunna gaduh ukuran anu béda sareng tiasa nyitak logo anu béda.Urang bisa ngarancang eta nurutkeun logo anjeun, bisa minuhan sarat béda.Punten kirimkeun syarat anjeun ka kami ku mail atanapi whatsapp, urang tiasa ngirim warna anu sami sareng desain anjeun pikeun pariksa heula.


Rincian produk

Tag produk

Parameter

Ngaran Caps palastik aluminium
Ukuran ngaropéa
Bahan 8011
Kandelna 0,20-0,23 mm
Warna Sakumaha diperlukeun
kuantitas 1720pcs / karton
Ukuran bungkusan 58*38*37 cm

Katerangan

Diaméter cap palastik aluminium nyaeta ti 29mm mun 32mm.jangkungna nyaeta ti 35mm mun 60mm.The cap palastik aluminium dijieunna tina aluminium kualitas luhur.Éta higienis sareng moal karat.Gampang dibuka tanpa alat bantu.Sanggeus muka, cap téh destructive tur éféktif bisa nyegah maling.Panutup aluminium-plastik boga kaunggulan tina cushioning alus, résistansi gempa, insulasi panas, résistansi Uap, résistansi korosi kimiawi, jeung sajabana, sarta mangrupa non-toksik, non absorbent, non dusting, peeling jeung skala, ngaronjat, sarta pohara alus. kinerja sealing.Panutup palastik aluminium bisa tahan ka suhu luhur, cai jeung alkohol nurutkeun sarat customer.Desain pola tiasa ngadopsi percetakan warna, embossing sareng panggilingan.The aluminium cap palastik adopts téhnologi produksi canggih, nu ngajadikeun eta boga tightness unggulan sanggeus sealing botol.Beungeut cap ngabogaan pesawat gedé, nu ngajadikeun percetakan rupa pola logo téks na caps botol leuwih geulis, sarta ogé ngajadikeun produk Anjeun leuwih valuable.The panutup palastik aluminium meets kaperluan produk minuman keras jeung diluyukeun kana trend ngembangkeun bungkusan exquisite beuki exquisite. tina spirit.aluminium caps palastik bisa milih percetakan normal, ogé bisa diolah ku prosés husus, beungeut cap botol téh caang, sarta kombinasi téhnologi bronzing permukaan, percetakan layar sutra jeung percetakan Pad nyata ngaronjatkeun éfék sakabéh jeung anti- kelas counterfeiting sahiji produk.Beungeut cap botol sapertos kieu tiasa dicitak atanapi dicitak warna, anu henteu ngan ukur gaduh sipat hias karajinan, tapi ogé henteu leungit praktis tina topi anti-pemalsuan énggal.

Gambar

Caps palastik aluminium1

Prosés

ngolah

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Pananyaan

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • a (3)
    • a (2)
    • a (1)