script src="https://cdn.globalso.com/lite-yt-embed.js">

Cap plastik aluminium pikeun anggur, wiski, sumanget alkohol

Katerangan pondok:

Caps palastik aluminium bisa dipaké dina rupa-rupa produk, kayaning sumanget, vodka, alkohol, minyak jeung saterusna.Ieu ngagabungkeun kaunggulan tina caps aluminium sarta caps plastik.Luar aluminium, di jero aya sisipan plastik.Caps palastik aluminium boga penampilan geulis salaku caps aluminium, sababaraha pilihan pikeun téhnologi béda, sarta boga fungsi anti maling alus.sisipan palastik ogé boga jenis basajan tur kompléks.Sababaraha gaduh cingcin pop di luar atanapi di jero, nalika dibuka, cincinna rusak.Aranjeunna gaduh ukuran anu béda sareng tiasa nyitak logo anu béda.Urang bisa ngarancang eta nurutkeun logo anjeun, bisa minuhan sarat béda.Loba produk high-end milih caps palastik aluminium.Kami gaduh warna sareng ukuran anu béda-béda topi plastik aluminium, tiasa ngirim warna anu sami sareng desain anjeun pikeun pariksa heula.


Rincian produk

Tag produk

Parameter

Ngaran Caps palastik aluminium
Ukuran ngaropéa
Bahan 8011
Kandelna 0,20-0,23 mm
Warna Sakumaha diperlukeun
kuantitas 1554pcs / karton
Ukuran bungkusan 58*38*37 cm

Katerangan

Caps plastik aluminium ieu biasana tiasa dianggo pikeun seueur produk anu ngeusian botol kaca, ogé tiasa dianggo pikeun botol plastik, biasana diaméterna 30mm, jangkungna tiasa nyaluyukeun salaku bottleneck anjeun, tiasa milih seueur warna anu anjeun pikahoyong.Luar téh caps aluminium, ketebalan biasana ti 0.21-0.23mm, bisa nyitak logo warna béda dina luhureun jeung samping.cara percetakan béda bisa milih, kayaning percetakan normal, stamping emas, percetakan layar jeung saterusna.Di jerona aya tutup plastik kalayan liner PE.Nalika screw on botol, boga fungsi sealing alus, gampang pikeun muka.Caps plastik aluminium tiasa nyumponan sababaraha syarat dina prosés ngeusian.Gampang dibuka, tiasa dianggo deui saatos dibuka.waktos pangiriman kami biasana 14-18days.Please némbongkeun kami sampel anjeun atanapi déskripsi, urang bakal coba mun némbongkeun jenis sarupa pikeun ngabandingkeun.Upami aya patarosan langkung, kami hoyong ngabahas langkung rinci sareng anjeun ku mail atanapi whatsapp.

Gambar

Cap palastik aluminium
Cap palastik aluminium1

Prosés

prosés (1)
prosés (2)
prosés (3)
prosés (7)
prosés (8)
prosés (9)
prosés (6)
prosés (4)
prosés (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Pananyaan

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • a (3)
    • a (2)
    • a (1)