script src="https://cdn.globalso.com/lite-yt-embed.js">

stopper cork alam jeung sanyawa pikeun botol kaca

Katerangan pondok:

 

Corks alam jeung komposit ilahar dipaké dina anggur beureum, sampanye, anggur sparkling, jsb aranjeunna dijieun tina bahan baku diimpor atawa bahan komposit Corks alam ilahar dipaké dina anggur beureum, sampanye, anggur sparkling, jsb Cork geus lila dianggap cork anggur idéal.Éta kedah gaduh dénsitas sedeng sareng karasa, kalenturan sareng élastisitas anu saé, sareng perméabilitas sareng viskositas anu tangtu.Sakali anggur geus bottled, hijina saluran pikeun awak anggur ngahubungan dunya luar bakal dijaga ku cork.have multi ukuran pikeun milih.



Rincian produk

Tag produk

Parameter

Ngaran sumbat gabus
Ukuran ngaropéa
Bahan bahan alam jeung marerial sanyawa
waktos pangiriman 10-15 poé
logo tiasa nyitak
kuantitas 7000pcs / kantong
Ukuran karton salaku sarat

Katerangan

Gambarna nyaéta gabus alami, urang ogé gaduh gabus jenis komposit.Bisa milih ukuran béda nurutkeun bottleneck anjeun, ogé bisa nyitak logo on cork nu.Naha bahanna alami atanapi sintétik (jieunan manusa), éta tiasa ngahontal pangaruh sealing tanpa diwatesan ku bentukna.Dipaké pikeun sealing bungkusan anggur luhur-grade.Sapertos anggur, sampanye, anggur buah, anggur béas konéng, jsb. Éta ogé tiasa dianggo salaku asesoris pikeun sagala rupa karajinan.Aya ogé anu dianggo pikeun bungkusan cair botol khusus.Sapertos: minyak nabati kelas luhur.Kami geus salawasna anut kana falsafah perusahaan tina "kiridit heula, kualitas kahiji, jasa munggaran, customer munggaran", sarta ngahontal reputasi alus dina industri packing ku kahadéan sumberdaya stabil sarta dipercaya, panalungtikan téhnologi canggih tur dewasa tur ngembangkeun, aman tur jasa operasi kualitas luhur, sarta layanan purna jual jujur ​​tur nyugemakeun.Paménta anjeun ogé paménta urang, kapuasan anjeun standar jasa kami, kami moal pernah hirup nepi ka kapercayaan konsumén urang.Perusahaan kami ngagaduhan cadangan bakat anu seueur sareng modal anu kuat.Kami parantos lulus sertifikasi sistem kualitas sareng gaduh hak impor sareng ékspor.Mangga tunjukkeun sampel anjeun atanapi sarat rinci, bakal nyarankeun anu paling cocog pikeun anjeun.

Gambar

004.webp
gabus alam

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Pananyaan

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • a (3)
    • a (2)
    • a (1)