script src="https://cdn.globalso.com/lite-yt-embed.js">

Cap palastik aluminium pikeun botol kaca sumanget alkohol wiski

Katerangan pondok:

Caps palastik aluminium bisa dipaké dina rupa-rupa produk, kayaning wiski, vodka, alkohol, sumanget jeung saterusna.Ieu ngagabungkeun kaunggulan tina caps aluminium sarta caps plastik.Di luar aya tutup aluminium, di jero aya sisipan plastik.Caps plastik aluminium gaduh penampilan anu elegan, sababaraha pilihan pikeun téknologi percetakan anu béda, sareng gaduh fungsi anti maling sareng sealing anu saé.sisipan palastik ogé boga jenis basajan tur kompléks.Sababaraha gaduh cingcin pop di luar atanapi di jero, nalika dibuka, cincinna rusak.Aranjeunna gaduh ukuran anu béda sareng tiasa nyitak logo anu béda.Urang tiasa masihan bongbolongan profésional nurutkeun logo anjeun, bisa minuhan sarat béda.Loba produk high-end milih caps palastik aluminium.Kami gaduh warna sareng ukuran anu béda-béda topi plastik aluminium, tiasa ngirim warna anu sami sareng desain anjeun pikeun pariksa heula.


Rincian produk

Tag produk

Parameter

Ngaran Caps palastik aluminium
Ukuran ngaropéa
Bahan 8011
Kandelna 0. 20-0.2 3 mm
Warna Sakumaha diperlukeun
kuantitas 1554pcs / karton
Ukuran bungkusan 58*38*37 cm

Katerangan

Diaméter cap palastik aluminium biasana ti 30mm mun 32mm.The jangkungna téh ti 35mm mun 60mm.Aluminium cap palastik ieu popularused dina bungkusan tina Likur, wiski jeung anggur sejenna dina botol kaca.Kusabab penampilan elegan sarta funcions sealing alus, éta loba dipaké dina bungkusan sagala jinis alkohol jeung alkohol.Cap palastik aluminium didamel tina aluminium sareng plastik kualitas luhur.Éta higienis sareng moal karat.Gampang dibuka.Sanggeus muka, cap téh destructive tur éféktif bisa nyegah maling.Panutup aluminium-plastik boga kaunggulan tina cushioning alus, insulasi panas, résistansi Uap, résistansi korosi kimiawi, jeung sajabana, sarta non-toksik, non absorbent, non dusting, peeling jeung skala, sarta boga kinerja sealing pohara alus.Panutup palastik aluminium bisa tahan ka suhu luhur, cai jeung alkohol nurutkeun sarat customer.Pola tiasa ngadopsi rupa-rupa percetakan, ogé tiasa milih embossing sareng panggilingan.The aluminium cap palastik adopts téhnologi produksi canggih, nu ngajadikeun eta boga tightness unggulan sanggeus sealing botol.bisa minuhan sarat luhur sealing.

Gambar

Caps palastik aluminium

Prosés

ngolah

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Pananyaan

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • a (3)
    • a (2)
    • a (1)