script src="https://cdn.globalso.com/lite-yt-embed.js">

labél stiker pikeun anggur alkohol wiski alkohol

Katerangan pondok:

Perusahaan kami tiasa nyayogikeun sagala jinis labél napel diri.labél timer napel, ogé katelah bahan labél timer napel, mangrupakeun bahan komposit jeung kertas, pilem atawa bahan husus salaku fabrics, napel coated dina tonggong jeung silikon kertas pelindung coated on handap.Bahan umum kaasup kertas tambaga, naga transparan, naga pérak belet, kertas sintétik, foil emas, kertas rapuh, kertas kraft, pilem éléktrostatik, emas brushed (perak), kertas luminous, jsb napel ilahar dipaké kaasup napel basis cai, minyak- napel dumasar, panas-ngalembereh napel, jsb Rupa-rupa prosés percetakan bisa dipaké, kayaning percetakan offset, embossing, percetakan gravure, stamping panas, jsb Urang ngahasilkeun labél dina rupa-rupa cara, monochrome atawa multicolor.Urang make bahan béda nurutkeun sarat konsumén ', kayaning bahan poliéster tinggi, ku kituna warna produk bisa ditampilkeun ngaliwatan warna tukang.Kusabab seueur paménta pasar ayeuna, urang tiasa ngahasilkeun sajumlah ageung pesenan dina waktos anu singget, sareng nganggo téknologi luhur pikeun nyayogikeun palanggan kualitas labél kualitas luhur sareng harga.Labél timer napel nyadiakeun percetakan roll, nu bisa nyieun labél cocog pikeun panyiri manual atawa otomatis.Punten tunjukkeun detil syaratna ku mail atanapi whatsapp..


Rincian produk

Tag produk

Parameter

Ngaran labél
Ukuran ngaropéa
Warna ngaropéa
Nganteurkeun waktos 10-15 poé
Sampel bébas
kuantitas 5000pcs / karton
Ukuran karton salaku sarat

Katerangan

Urang milih labél pilem kualitas luhur kayaning transparan, bodas, ultra-ipis, frosted jeung tékstur logam, kitu ogé kertas husus sarta labél tin foil bisa dipaké.Produk ieu teu ngan boga penampilan geulis, tapi ogé boga printability unggulan, convertibility jeung durability.Bahan sadia téh euyeub tur rupa-rupa, kaasup BOPP tembus, pe transparan, pepet transparan, PVC timer napel, labél pilem pearlescent, jsb nurutkeun paménta, maranéhna bisa dibagi kana angka nu gede ngarupakeun kategori, salah sahiji nyaéta panas shrinkable. labél pilem, anu sanésna nyaéta bentuk labél timer napel, masing-masing gaduh ciri sorangan, anu aya hubunganana sareng bentuk botol.Ayeuna, betah pamakéan labél timer napel téh beuki loba favored ku konsumén.

Gambar

pro-2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Pananyaan

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • a (3)
    • a (2)
    • a (1)